Zakelijke markt

Als bouwbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in de nieuwbouw, verbouw en het onderhoud van kantoren en bedrijfscomplexen.
Wij zijn gespecialiseerd in bouwwerkzaamheden voor datacentra, de farmaceutische industrie en luchtvaartlogistiek. Ook in bouwwerkzaamheden voor andere sectoren kan Ton van Vliet Bouw bogen op ruime ervaring.

 

Nieuwbouw

Het nieuwbouwen van een bedrijfshal of kantoorpand kan met volledige ontzorging door Ton van Vliet bouw worden uitgevoerd. Waarbij we voor u de ontwikkeling van de locatie, het ontwerp, procedures, bouw en inrichting regelen. Of we verzorgen voor u de gewenste losse onderdelen van dit nieuwbouwproces. Het project wordt met een bouwteam gecoördineerd. Eventuele wijzigingen, budgetbewaking en de voortgang vormen permante aandachtspunten.

 

Verbouw

Bouwbedrijf Ton van Vliet is gespecialiseerd in verbouwingen waarbij het bedrijfsproces van de klant zoveel als mogelijk ongehinderd doorgang kan vinden.

 

Service en onderhoud voor bedrijven

Kiest u voor regelmatig onderhoud met een uitgebreide service, dan profiteert u van lagere beheerskosten. Met een meerjaren-onderhoudscontract heeft u de zekerheid dat het pand zijn goede staat behoudt. Zo kan het blijven voldoen aan de eisen die eraan gesteld worden en behoudt het ook zijn waarde.

IK WIL MEER INFORMATIE.

Projecten

Ton van Vliet Bouw BV

Meer informatie

Vul uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over uw wensen.